SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK

Reggel örömmel kelünk fel, ha alkothatunk!

  • Ezért kedvenc területünk évek óta a lakberendezés, ahol olyan környezetet teremthetünk, ami feltölti az ott élőket. Különösen a japán, skandináv, loft és minimalista stílusban merültünk el, de minden érdekel, amiben természetes anyagokkal dolgozhatunk.
  • Ezért kedvenc területünk évek óta a befektetés, ahol olyan tőke lekötést szervezünk, ami jelentős hozamot termel a befektetőnek.

Hiszünk Ghandi eszméjében, hogy “nekünk kell annak a változásnak lenni, amit a világban szeretnénk látni”, ezért adományozzuk jótékony célra nyereségünk 10%-át minden évben.

Ha csak néhány kérdést tenne fel, írjon egy e-mailt vagy hívjon, szívesen segítünk ingyen. Ha tervezi, hogy megtisztel megbízásával, az alábbi szolgáltatásokra kattintva tekintheti meg a szolgáltatásainkat.

Ajánlatunk annak szól, aki szeretné megvalósítás előtt látni a megálmodott teret annak érdekében, hogy hiba nélküli, harmonikus és költséghatékony eredményre költhesse pénzét.

  • A látványtervezés a helyszíni felméréssel és a megbízó stílus és költségvetés igényének megértésével kezdődik.
  • A belső tér  legoptimálisabb funkcionális kialakítását ez alapján dolgozzuk ki a villany, burkolati és gépészeti tervekkel együtt.
  • Ennek eredményét Archline XP 3D látványtervező szoftver segítségével valósághű enteriőr képeken jelenítjük meg, majd a megbízó igénye szerint módosítjuk a a kívánt hatás eléréséig.
  • Ezután összeállítjuk a költségtervet, és annak elfogadása esetén a látványtervet közösen véglegesítjük a megbízóval.
  • A kivitelezési munka megkezdése előtt egyeztetünk a társtervezőkkel és a szakemberekkel, akikkel a kivitelezés során folyamatos tervezői művezetés keretén belül kapcsolatban maradunk annak érdekében, hogy minden a tervek szerint valósuljon meg.

A fenti lakberendezői folyamat elemeiről és jelentőségükről bővebben ITT elérhető cikkünkben írunk. Ez a folyamat biztosítja, hogy a kivitelezésben megbízónk azt kapja, amit megcélzott költségkeretéből kívánt, ráadásul a nyújtott képek segítségével vizualizálva, és olyan ötletekkel feltöltve, amelyek hatásosabbá, ugyanakkor költséghatékonyabbá is teszik.

Díjunk átlagosan a felújítás költségének 5-10%-ánál, az ingatlan árának 1-2%-ánál kisebb összeg. Díjunk ezzel együtt a ráfordítandó munka függvénye.

Szívesen segítünk egy alkalmas tanácsadás során (budapesti helyszíni max. 3 órás tanácsadói beszélgetés díja bruttó 25 ezer Ft).

Szívesen segítünk alaposabb tervezéssel és ezáltal komolyabb eredménnyel a fent leírt folyamatnak kért részével vagy egészével. Várjuk hívását vagy e-mailjét egy ingyenes konzultáció érdekében, és ez alapján adunk szívesen ajánlatot.

Látványterveink sokat segítenek a cél és az összhatás konkretizálásában, ahogyan azt az alábbi kép pár is bemutatja ugyanarról a térről: a bal oldali fotón látható a valóság, ahol a falak még nincsenek bontva, míg jobbra mellette a terven már részleteiben látható az elképzelt cél. Több példa referenciáink közt látható IDE kattintva.

pjimage

Ajánlatunk annak szól, aki felújítás vagy átalakítás előtt áll, de úgy érzi, hogy nincs elegendő ideje, kedve vagy ingatlanpiaci tapasztalata, hogy ezt jól és költséghatékonyan hajtsa végre. Segítséget kínálunk a szükséges felújítás kivitelezésének koordinálásában. Ez magába foglalja a kivitelezővel való napi kapcsolattartást és a kivitelezés két-három naponta történő személyes ellenőrzését a tervek szerinti megvalósítás érdekében, a szükséges beszerzések elindítását és eseti jelleggel lehetőség szerint annak személyes házhoz szállítását is (ennek benzin költségét a díj magában foglalja).

Van saját kivitelező csapatunk, de igény szerint a megbízó kivitelezőjével együttműködve is ajánljuk szolgáltatásunkat.

A kivitelezés koordinálásának munkaideje a felújítás nagyságrendjétől és összetettségétől függ. Várjuk hívását vagy e-mailjét egy ingyenes konzultáció érdekében, és ez alapján adunk szívesen ajánlatot.

Általunk szervezett kivitelezésre példák és ajánlólevelek IDE kattintva tekinthetőek meg.

Ajánlatunk annak szól, aki jó ingatlant vagy befektetést keres, de úgy érzi, hogy nincs elegendő ideje, kedve vagy ingatlanpiaci tapasztalata, hogy a lehető legjobb lehetőséget megtalálja és kiválassza. Segítséget kínálunk tapasztalatunkkal az ingatlan vásárláskor a célnak leginkább megfelelő, legkedvezőbb áron elérhető ingatlan megtalálásában és kiválasztásában. A piacon elérhető hirdetések közül az igények szerint szűrt általunk is javasolt ajánlatokat átküldjük, és a személyes látogatáskor is jelen vagyunk a lakás állapotának és az ajánlat felmérése céljából. Ennek célja az, hogy a legmegfelelőbb ajánlat kiválasztásában segítsünk, illetve a vásárlással felmerülő kockázatok minimalizálásában is segítsünk.

Sikerdíjam az ingatlan árának 1-2%-a, amely egy átlagos ingatlanos jutalékának töredéke.

Sikerdíjam akkor fizetendő, ha olyan lakást vásárol a megbízóm, amelyet én mutattam először számára, vagy olyan személy mutatta be először a vásárolt lakást, akit az én munkám eredményeképpen ismert meg a megbízóm.

Korábbi tanácsadást megrendelő megbízóim ajánlólevelei:

… Dóra, akinek családi házat találtam Nagytétényben két hónap alatt:

“Zoli rendkívül sokat segített a ház kiválasztásánál, telefonálgatott, szervezkedett, rengeteg terhet vett le a vállunkról. A kiválasztott ingatlan megtekintésekor részletekbe menően átnézett mindent, remekül kiegészített minket, amit mi esetleg elfelejtettünk volna megkérdezni, arra rákérdezett ő. Teljes mértékben elégedettek vagyunk szolgáltatásaival, és ajánljuk mindazoknak, akik belefáradtak a keresgélésbe, akik sokszor csalódtak, mert a hirdetésben leírtaknak szöges ellentéte fogadta őket a lakás/ház megtekintésekor. Zoli közreműködésével ilyen nem fordulhat elő, rengeteg energia – és időpocsékolástól kímélt meg bennünket. 10-es szinten vagyunk elégedettek, vagy 12-es :)”

… Vera, akinek az elvárások szerinti befektetés célú ingatlant találtam másfél hónap alatt:

“Zoltán nem csak gyors és megbízható, hanem abban is egyedülálló, hogy személyesen segített meggyőződni arról, hogy a lehető legjobb befektetést találjam. Egy olyan ingatlanpiaci helyzetben nyújtott mindössze néhány hét alatt segítséget a lakásvásárlásban, amikor már hosszú ideje kerestem eredménytelenül. Kedves, ugyanakkor szakértő munkáját mindenkinek ajánlom, aki befektetéshez, lakás kiadásához, vagy felújításhoz keres korrekt és hatékony segítséget.”

Ajánlatunk annak szól, aki jó befektetést keres, de úgy érzi, hogy nincs elegendő ideje, kedve vagy ingatlanpiaci tapasztalata ezzel foglalkozni olyan szinten, hogy az megfelelő megtérülést is hozzon. Segítséget kínálunk tapasztalatunkkal és a teljes folyamat megszervezésével annak érdekében, hogy a befektetőnek ne legyen teendője a befektetésével

  • az ingatlan vásárlástól kezdve,
  • annak esetleg szükséges felújításának megtervezésén és kivitelezésén át
  • egészen a lakás kiadásáig vagy újraértékesítéséig.

A befektetési megbízás esetén a befektetési elvárás teljesülése esetén a sikerdíjam a vásárolt ingatlan vételárának 6%-a (20 millió Ft feletti vételár esetén 5%-a), de a befektető teljes hasznának maximum 40%-a.

Általunk szervezett kiadási célú teljes befektetés szervezésre példa és leírás IDE kattintva látható.

Általunk szervezett újraértékesítés célú teljes befektetés szervezésre példa és leírás IDE kattintva látható.