SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK

Reggel örömmel kelünk fel, ha alkothatunk!

 • Ezért kedvenc területünk évek óta a lakberendezés, ahol olyan környezetet teremthetünk, ami feltölti az ott élőket. Különösen a japán és marokkói stílusban merültünk el, de minden érdekel, amiben természetes anyagokkal dolgozhatunk.
 • Ezért kedvenc területünk évek óta a befektetés, ahol olyan tőke lekötést szervezünk, ami magától termel hozamot a befektetőnek. A jelenlegi lakóingatlan befektetési piacról tanulmányainkat a blogunkon osztjuk meg, ezek IDE kattintva érhetőek el. Befektetési referenciáink IDE kattintva érhetőek el. Az egyik legjobb megtérülést ajánló befektetési forma ma az ingatlan, aminek áremelkedése révén a megvalósítható hozam akár 10% feletti is lehet.

Hiszünk Ghandi eszméjében, hogy “nekünk kell annak a változásnak lenni, amit a világban szeretnénk látni”, ezért adományozzuk jótékony célra nyereségünk 10%-át minden évben.

Ha csak néhány kérdést tenne fel, írjon egy e-mailt vagy hívjon, szívesen segítünk ingyen. Ha tervezi, hogy megtisztel megbízásával, az alábbi szolgáltatásokra kattintva tekintheti meg a szolgáltatásaink díjait.

 • A látványtervezés a helyszíni felméréssel és a megbízó stílus és költségvetés igényének megértésével kezdődik.
 • A belső tér  legoptimálisabb funkcionális kialakítását ez alapján dolgozzuk ki a villany és gépészeti tervekkel együtt.
 • Ennek eredményét Archline XP 3D látványtervező szoftver segítségével valósághű enteriőr képeken, illetve katalógus képeken jelenítjük meg, majd a megbízó igénye szerint módosítjuk a a kívánt hatás eléréséig.
 • Ezután összeállítjuk a költségtervet, és annak elfogadása esetén a látványtervet közösen véglegesítjük a megbízóval.
 • A kivitelezési munka megkezdése előtt egyeztetünk a társtervezőkkel és a szakemberekkel, akikkel a kivitelezés során folyamatos tervezői művezetés keretén belül kapcsolatban maradunk annak érdekében, hogy minden a tervek szerint valósuljon meg.

A fenti lakberendezői folyamat elemeiről és jelentőségükről bővebben ITT elérhető cikkünkben írunk. Ez a folyamat biztosítja, hogy a kivitelezésben megbízónk azt kapja, amit megcélzott költségkeretéből kívánt, ráadásul vizualizálva, és olyan ötletekkel feltöltve, amelyek hatásosabbá, ugyanakkor költséghatékonyabbá is teszik.

Látványterveink sokat segítenek a cél és az összhatás konkretizálásában, ahogyan azt az alábbi kép pár is bemutatja ugyanarról a térről: a bal oldali fotón látható a valóság, ahol a falak még nincsenek bontva, míg jobbra mellette a terven már részleteiben látható az elképzelt cél. Több példa referenciáink közt látható IDE kattintva.

pjimage

Egyszeri helyszíni lakberendezési célú tanácsadás díja

Egy alkalom budapesti helyszíni max. 3 órás tanácsadói beszélgetés díja bruttó 25 ezer Ft.

Ez a díj nem fizetendő, amennyiben a megbízó úgy dönt, hogy látványtervezésre is felkér annak díjának megfizetése mellett. Vidéki helyszín esetén az utazás költségtérítése adódik hozzá a fenti díjhoz.

A helyszíni egyszeri tanácsadás eredményére jó példa az IDE kattintva elérhető blog bejegyzésünkben bemutatott lakás.

Koncepció és teljes látványtervezés díja

Lakás tervezése esetén tervezendő helyiségenként bruttó 75 ezer forint. Ez tartalmazza a látványterv egyszeri módosítását a megbízó változott igényei szerint. Minden további módosítás díja bruttó 20 ezer Ft.

 • Ez átlagosan a felújítás költségének max. 6-8%-a,
 • Ez átlagosan az ingatlan árának 1%-ánál alacsonyabb ár,
 • Ez átlagosan a várható kiadási havi bevétel fele.

30 nm-nél nagyobb terek tervezése esetén bruttó 7 ezer Ft/nm.

Ajánlatunk annak szól, aki jó ingatlant vagy befektetést keres, de úgy érzi, hogy nincs elegendő ideje, kedve vagy ingatlanpiaci tapasztalata, hogy a lehető legjobb lehetőséget megtalálja és kiválassza. Segítséget kínálunk tapasztalatunkkal az ingatlan vásárláskor a célnak leginkább megfelelő, legkedvezőbb áron elérhető ingatlan megtalálásában és kiválasztásában. A piacon elérhető hirdetések közül az igények szerint szűrt általunk is javasolt ajánlatokat átküldjük, és a személyes látogatáskor is jelen vagyunk a lakás állapotának és az ajánlat felmérése céljából. Ennek célja az, hogy a legmegfelelőbb ajánlat kiválasztásában segítsünk, illetve a vásárlással felmerülő kockázatok minimalizálásában is segítsünk.

Sikerdíjam 20 millió Ft alatti ingatlan esetén bruttó 150 ezer Ft, 20 millió Ft feletti ingatlan esetén bruttó 200 ezer Ft. Sikerdíjam akkor fizetendő, ha olyan lakást vásárol a megbízóm, amelyet én mutattam először számára, vagy olyan személy mutatta be először a vásárolt lakást, akit az én munkám eredményeképpen ismert meg a megbízóm.

Ez az ingatlan árának 1%-ánál alacsonyabb ár, amely egy átlagos ingatlanos jutalékának töredéke.

Korábbi tanácsadást megrendelő megbízóim ajánlólevelei:

… Dóra, akinek családi házat találtam Nagytétényben két hónap alatt:

“Zoli rendkívül sokat segített a ház kiválasztásánál, telefonálgatott, szervezkedett, rengeteg terhet vett le a vállunkról. A kiválasztott ingatlan megtekintésekor részletekbe menően átnézett mindent, remekül kiegészített minket, amit mi esetleg elfelejtettünk volna megkérdezni, arra rákérdezett ő. Teljes mértékben elégedettek vagyunk szolgáltatásaival, és ajánljuk mindazoknak, akik belefáradtak a keresgélésbe, akik sokszor csalódtak, mert a hirdetésben leírtaknak szöges ellentéte fogadta őket a lakás/ház megtekintésekor. Zoli közreműködésével ilyen nem fordulhat elő, rengeteg energia – és időpocsékolástól kímélt meg bennünket. 10-es szinten vagyunk elégedettek, vagy 12-es :)”

… Vera, akinek az elvárások szerinti befektetés célú ingatlant találtam másfél hónap alatt:

“Zoltán nem csak gyors és megbízható, hanem abban is egyedülálló, hogy személyesen segített meggyőződni arról, hogy a lehető legjobb befektetést találjam. Egy olyan ingatlanpiaci helyzetben nyújtott mindössze néhány hét alatt segítséget a lakásvásárlásban, amikor már hosszú ideje kerestem eredménytelenül. Kedves, ugyanakkor szakértő munkáját mindenkinek ajánlom, aki befektetéshez, lakás kiadásához, vagy felújításhoz keres korrekt és hatékony segítséget.”

Ajánlatunk annak szól, aki felújítás vagy átalakítás előtt áll, de úgy érzi, hogy nincs elegendő ideje, kedve vagy ingatlanpiaci tapasztalata, hogy ezt jól és költséghatékonyan hajtsa végre. Segítséget kínálunk a szükséges felújítás kivitelezésének koordinálásában. Ez magába foglalja a kivitelezővel való napi kapcsolattartást és a kivitelezés két-három naponta történő személyes ellenőrzését a tervek szerinti megvalósítás érdekében, a szükséges beszerzések elindítását és eseti jelleggel lehetőség szerint annak személyes házhoz szállítását is (ennek benzin költségét a díj magában foglalja).

Van saját kivitelező csapatunk, de igény szerint a megbízó kivitelezőjével együttműködve is ajánljuk szolgáltatásunkat.

A kivitelezés koordinálásának munkaideje a felújítás nagyságrendjétől függően általánosítva 2-3 hét munkaidő / felújításra tervezett 1 millió forint. Emiatt díjam a felújítás költségvetésének függvénye:

500ezer forint alatti költségvetés esetén bruttó 100 ezer Ft,

1 millió forint alatti költségvetés esetén bruttó 200 ezer Ft,

1-2 millió forint közötti költségvetés esetén bruttó 300 ezer Ft,

2-3 millió forint közötti költségvetés esetén bruttó 400 ezer Ft,

3 millió forint felett költségvetés esetén egyedi árajánlatot adok.

Ez a felújítás árának átlagosan 15%-a, kiadás esetén nem több egy-két havi bérleti díjnál.

Általunk szervezett kivitelezésre példák és ajánlólevelek IDE kattintva tekinthetőek meg.

Ajánlatunk annak szól, akinek van egy saját vagy befektetés lakása, de úgy érzi, hogy nincs elegendő ideje, kedve vagy ingatlanpiaci tapasztalata, hogy a kiadást vagy eladást úgy szervezze meg, hogy az a lehető legnagyobb megtérülést hozza. Segítséget kínálunk tapasztalatunkkal, és megszervezzük a lakás kiadását vagy eladását az aktuálisan elérhető legmagasabb áron.

Sikerdíjam 20 millió Ft alatti ingatlan esetén bruttó 150 ezer Ft, 20 millió Ft feletti ingatlan esetén bruttó 200 ezer Ft.

Ez az ingatlan árának 1%-ánál alacsonyabb ár, illetve egy havi kiadási díj mértéke. Mindkét esetben ez egy átlagos ingatlanos jutalékának töredéke.

Ajánlatunk annak szól, aki jó befektetést keres, de úgy érzi, hogy nincs elegendő ideje, kedve vagy ingatlanpiaci tapasztalata ezzel foglalkozni olyan szinten, hogy az megfelelő megtérülést is hozzon. Segítséget kínálunk tapasztalatunkkal és a teljes folyamat megszervezésével annak érdekében, hogy a befektetőnek ne legyen teendője a befektetésével

 • az ingatlan vásárlástól kezdve,
 • annak esetleg szükséges felújításának megtervezésén és kivitelezésén át
 • egészen a lakás kiadásáig vagy újraértékesítéséig.

A teljes befektetési folyamat szervezése esetén a megbízó befektetési megtérülés elvárásának teljesülése esetén a sikerdíjunk a minden költség és adó utáni haszon 40%-a. Ilyen módon a Tygertrend azonos érdekeltséggel rendelkezik a befektető megbízóival úgy, hogy a megtermelt haszon nagyobb részét a megbízójának ajánlja fel.

Tehát ha például a befektető 20 millió forint befektetése után 10%, azaz 2 millió forint hasznot szeretne látni a befektetése után egy éven belül, akkor ha ez teljesül, akkor a Tygertrend minimum 3,4 millió költség és adó utáni hasznot céloz meg, amiből 2,04 millió (60%) haszon a befektetőé, 1,36 millió a szervező Tygertrend sikerdíja.

Kiadási célú befektetési megbízás esetén a befektetési elvárás teljesülése esetén a sikerdíjunk a vásárolt ingatlan vételárának 6%-a (20 millió Ft feletti vételár esetén 5%-a).

Általunk szervezett kiadási célú teljes befektetés szervezésre példa és leírás IDE kattintva látható.

Általunk szervezett újraértékesítés célú teljes befektetés szervezésre példa és leírás IDE kattintva látható.

Ajánlatunk annak szól, akinek van saját vagy befektetés ingatlana, de úgy érzi, hogy nincs elegendő ideje, kedve vagy ingatlanpiaci tapasztalata annak kiadását maximális megtérülés mellett üzemeltetni. Vállaljuk ingatlan befektetések üzemeltetését rövid (airbnb.com, booking.com alapú) és hosszú távon is, aminek eredményeképpen a befektetőtől átvállaljuk a bérlőkkel való kapcsolattartás, a rezsi fizetés, a karbantartás és az adózás, rövid távú kiadás esetén a vendég váltáskor esedékes takarítás és kulcs átadás megszervezését. A befektető szolgáltatásunk igénybe vétele esetén biztos lehet, hogy minden rendben van a befektetésével, és az maximális bevételt hoz úgy, hogy valóban befektető marad, akinek befektetése csak megtérülést hoz, munkát nem.

Hosszú távú kiadás esetén 

a havi bevétel 15%-a, maximum havi bruttó 30 ezer Ft

Rövid távú kiadás esetén

Fix bruttó 40 ezer Ft + a havi bevétel 25%-a, maximum havi bruttó 120 ezer Ft

(a fenti ár tartalmazza a szervezésen túl a takarítás díját is)