about-rita

HORVÁTH RITA

lakberendező

Gyerekkorom óta boldoggá tesz a lakberendezés, a gyerekkori szobámról már tizenévesen több méret arányos tervet készítettem, és ábrándoztam a különböző stílusú megvalósításairól. Ha egy új lakásba látogatok, rögtön elindul a fantáziám, hogy hogyan tudnám otthonosabban, esztétikusabban, praktikusabb berendezni.

Lakberendezési munkáim során fontosnak tartom, hogy a meglévő tárgyakat új szerepben vagy módon felhasználjam. Így nem csak anyagilag jár jobban a megbízó, hanem egy régi személyes tárgytól, bútortól sem kell megválnia, ráadásul azt új környezetben akár izgalmasabb szereppel felruházva használhatja tovább.

Szeretem a lakásokat egyedi, kézzel készített megoldásokkal berendezni, legyen szó akár tároló dobozról, díszpárnáról vagy egyéb dekorációról.

1 ff

SZIGETI ZOLTÁN

lakberendező, ingatlanbefektetési tanácsadó

Az a lakberendező vagyok, aki fantáziadús és inspirálóbb lakás belsőt segít együtt megálmodni. Az a célom, hogy ügyfelem vállát ne a teher nyomja, hanem hozzám hasonlóan boldoggá tegye a lakberendezés élménye.

Korábban multinacionális cégeknél dolgoztam 15 évet, ami meghatározza a munkához való alapos és szorgalmas hozzáállásom. Ma a lakberendezési munkám azért tölt fel, mert olyan környezetet alkothatok, ami boldoggá teszi az ott élőket. Különösen a japán, minimalista, loft és skandináv stílusokban merültem el, de minden érdekel, amiben természetes anyagokkal dolgozhatunk. Ahogy a “Referenciák” menüpont alatt is látszik, más területeken is terveztem.

Befektetők számára a kreatív lakberendezési oldalam egészíti ki ingatlan befektetési ajánlatomat, amiben precíz pénzügyi szemléletem segített jó megtérülésű tőke lekötésekhez.