about-zoli

SZIGETI ZOLTÁN

lakberendező, ingatlanbefektetési tanácsadó

Évek óta hobbim a lakberendezés, ahol olyan környezetet alkothatok, ami feltölti és boldoggá teszi az ott élőket.

Befektetők számára a kreatív lakberendezési oldalam egészíti ki ingatlan befektetési és üzemeltetési ajánlatomat, amiben precíz pénzügyi szemléletem segített jó megtérülésű tőke lekötésekhez.

A lakberendezésben a japán és marokkói stílusban merültem el, de ahogy a “Referenciák” menüpont alatt is látszik, más területeken is terveztem.

Amiben különbözöm más lakberendezőktől, hogy a megbízó bizalmát azzal igyekszem kiérdemelni, hogy nem csak különleges ötleteket ajánlok számítógéppel készített látványterveken, hanem ezen túl megtakarítást is megcélozva valósítom meg a stílusos környezetet.

Ezek mellett egyedi kerámiák rendelésre való készítésével is foglalkozom.

about-rita

HORVÁTH RITA

lakberendező

Gyerekkorom óta boldoggá tesz a lakberendezés, a gyerekkori szobámról már tizenévesen több méret arányos tervet készítettem, és ábrándoztam a különböző stílusú megvalósításairól. Ha egy új lakásba látogatok, rögtön elindul a fantáziám, hogy hogyan tudnám otthonosabban, esztétikusabban, praktikusabb berendezni.

Lakberendezési munkáim során fontosnak tartom, hogy a meglévő tárgyakat új szerepben vagy módon felhasználjam. Így nem csak anyagilag jár jobban a megbízó, hanem egy régi személyes tárgytól, bútortól sem kell megválnia, ráadásul azt új környezetben akár izgalmasabb szereppel felruházva használhatja tovább.

Szeretem a lakásokat egyedi, kézzel készített megoldásokkal berendezni, legyen szó akár tároló dobozról, díszpárnáról vagy egyéb dekorációról.