REFERENCIÁK

Művészet az, amikor valaki olyat ad neked, amiről nem is tudtad, hogy szükséged van rá, de jó érzéssel tölt el elfogadni azt. Szerintünk ez a lakberendező feladata, olyan perspektívát mutatni, amit a megbízó nem lát egy lakásban, és örömmel fogadja el. Ez akkor valósul meg, ha az új ötletek a megbízó stílus igényeit szem előtt tartva valósulnak meg. Mindeközben a költség és a megtérülés különösen fontos a megbízónknak, ezért nekünk is prioritás.

  • Show all
  • 75 nm-nél nagyobb ingatlan
  • Befektetés - airbnb, újraértékesítés, homestaging
  • Skandináv stílus
  • Japán stílus
  • Gyerek szoba

ÜGYFELEIM

MONDTÁK

Az alábbi kis négyzetekre kattintva lapozhat az ajánlólevelek között

… Zsuzsa, a lakás tulajdonosa

“Nagyon köszönjük a munkátokat – én már két lakást újítottam/ újíttattam fel teljesen, és végignéztem még néhányat, és nagyon nagyra értékelem, hogy költségvetésen belül maradtunk, időhatárokon belül maradtunk, és precízen és megbízhatóan dolgoztatok. És akkor a tartalomról még nem beszéltünk :)”

… Szilárd, a lakás tulajdonosa

“Rita es Zoli professzionalizmusával abszolút elégedettek vagyunk. Könnyű volt velük dolgozni az elejétől, nagyon hatékonyan kommunikáltak, kreatív ötletekkel álltak elő, nagyon szigorúan tartották magukat a költségvetéshez és a szűkös időkerethez. Örömmel dolgoznánk velük újra és ajánljuk mindenkinek.”

 

Megbízója, Gálos Mónika:

“Nagyon szerettem Zolival dolgozni! Lenyűgözött az a magabiztosság és higgadt határozottság, ahogy a projektünket  vitte. Mindent korrektül leegyeztettünk, mindig az én érdekeimet tartotta szem előtt. Abszolút megbíztam benne, végig biztonságban éreztem a befektetésemet. Jó csapat voltunk, remélem lesz még közös munkánk!”

Megbízó … Dóra,

akinek családi házat találtam Nagytétényben két hónap alatt:

“Zoli rendkívül sokat segített a ház kiválasztásánál, telefonálgatott, szervezkedett, rengeteg terhet vett le a vállunkról. A kiválasztott ingatlan megtekintésekor részletekbe menően átnézett mindent, remekül kiegészített minket, amit mi esetleg elfelejtettünk volna megkérdezni, arra rákérdezett ő. Teljes mértékben elégedettek vagyunk szolgáltatásaival, és ajánljuk mindazoknak, akik belefáradtak a keresgélésbe, akik sokszor csalódtak, mert a hirdetésben leírtaknak szöges ellentéte fogadta őket a lakás/ház megtekintésekor. Zoli közreműködésével ilyen nem fordulhat elő, rengeteg energia – és időpocsékolástól kímélt meg bennünket.

10-es szinten vagyunk elégedettek, vagy 12-es :)”

Megbízója, Balogh Mátyás :

“Nagy szerencsémre elmondhatom, hogy Zoli legelső ügyfele lehettem. Barátságunk már majd egy évtizedre nyúlik vissza, így volt lehetőségem látni a saját felújításai alatt, micsoda tehetség lakozik benne. Én egy pénzügyi beállítottságú ember vagyok, így amikor belevágtam az ingatlan befektetésembe, nem is lehetett kérdés, hogy külső segítségre lesz szükségem, ha tartani akarom a lépést a mai trendekkel.

Mint az első saját felújítási projektem, időnként olyan nehézségekbe ütköztem, amik komoly kihívások elé állítottak engem, amiken Zoli tapasztalata és lendülete nélkül biztosan sokkal nehezebben, és költségesebben lendültem volna át. Ez egy érdekes teszt volt a mi személyes kapcsolatunkat tekintve is, bár nem volt kétségem, hogy jó csapat leszünk, a nehéz helyzetekben nyújtott flexibilitása és profizmusa még így is tartogatott pozitív csalódást számomra.
Mint eredmény centrikus ember elmondhatom, hogy olcsóbban és gyorsabban teremtettünk valami jobbat, mint amit én akár el tudtam volna képzelni, hogy egyáltalán lehetséges az adott keretek között. Szerintem a képek magukért beszélnek… megérte a sok munkát :)

Megbízója, Pirkhoffer Tímea :

“A látványtervek elfogadása után legközelebb már csak a kész lakást láttam.

Szó szerint elállt a lélegzetem látván, hogy Zoli mit hozott ki a kezdeti állapotból. A végeredmény minden fantáziámat felülmúlta! :)

Szuper ötletek és ügyes kivitelezés…így készült el ez a gyöngyszem, aminek varázsát még a képek sem adják vissza!

Nagyon köszönöm még egyszer a profi munkát! :) “

Megbízó … Vera,

akinek befektetési célú lakást találtam másfél hónap alatt:

“Zoltán nem csak gyors és megbízható, hanem abban is egyedülálló, hogy személyesen segített meggyőződni arról, hogy a lehető legjobb befektetést találjam. Egy olyan ingatlanpiaci helyzetben nyújtott mindössze néhány hét alatt segítséget a lakásvásárlásban, amikor már hosszú ideje kerestem eredménytelenül. Kedves, ugyanakkor szakértő munkáját mindenkinek ajánlom, aki befektetéshez, lakás kiadásához, vagy felújításhoz keres korrekt és hatékony segítséget.”

Megbízó Erdei Zsuzsanna,

aki lakásának felújítása előtt kérte tanácsomat a koncepció és a színválasztás terén, és visszajelzése azért értékes számomra, mert a lakberendező célja szerintem nem a saját ötleteinek megvalósítása, hanem segíteni a megbízó elképzeléseinek, ötleteinek koncepcióba rendszerezését egy harmonikus tervbe:

“Attól függetlenül, hogy nem feltétlenül a kidolgozott koncepciódból választottam, egy csomó mindenen a Te hatásodra gondolkoztam el és a Te ötleteid következtében gondoltam át újabb és újabb dolgokat, aminek eredménye a végleges tervem.”

Megbízója, … Gábor:

“Felkértem Zolit és kedvesét, Ritát, hogy meglévő munkájuk mellett szorítsanak időt az én lakásom arculatának, stílusának kialakítására is. Zoliban egy lelkiismeretes, korrekt, segítőkész munkatársat ismertem meg, akivel jó és hatékony volt együtt dolgozni.

Koncepciójuk és ötletelésük olyan sikeres volt, hogy a bemutatott első két arculat közül is igencsak nehezemre esett a választás. Bár az elsődleges költségvetési keretet részemről szűkösre húztam, látszott, hogy amennyiben ragaszkodom az elfogadott designhoz, akkor mélyebben bele kell nyúlnom a zsebembe. A végső eredményt látva viszont azt kell mondanom, hogy minden befektetett forint hozzájárult megelégedésemhez. Zoli rengeteget segített továbbá az anyagok, szaniter-kiegészítők, illetve berendezési tárgyak pénztárcabarát felkutatásában, megvásárlásában. Ötletei alapján több elképzelést sikerült DIY módon megvalósítani, ügyelve a költséghatékonyságra.

Szívből ajánlom bárkinek, aki szívesen fogadja modern, ám a tulajdonosi igényeket messzemenőkig figyelembe vevő meglátásait, vagy úgy érzi, szüksége van egy korrekt külső szem bevonására, mert meglátásai követik az aktuális trendeket, elgondolásai nagymértékben helytállóak és hasznosak.”

A lakásról az airbnb számára képeket készítő fotós:

“Napi 5-6 airbnb-s lakást fotózok, de az ehhez fogható nagyon ritka”

CIKKEK A

REFERENCIÁINKRÓL

Az alábbi kis négyzetekre kattintva lapozhat a cikkek között

capture
lakaskultura-011117
Capture
lakaskultura01152
otthonokesmegoldasok01152
otthonokesmegoldasok0129b