Funkcionalitás a letisztultság mögött

Helyszín: Budapest, IV. Ker. Káposztásmegyer

Terület: 93 nm

Év: 2017

Cél: A tervezésünk célja az volt, hogy egy két szintes lakás hangulatát úgy újítsuk meg, hogy a menő skandináv berendezés és ötletes tároló megoldások teljesen elfelejtessék azt, hogy egy panel ház része.

Különlegesség: A lakás tervezésekor klassz élmény volt, hogy a funkcionális célokat merészen csomagolhattuk ötletes díszítésnek. A nappali fali hőszigetelése adott helyet rejtett polcos díszkuckónak, illetve klassz előszobai mindent elnyelő szekrényt is terveztünk a megújult lépcső alá a korábbi felesleges és rendetlen tér helyett. Az étkezőnél a falra vezetett laminált parketta meghitt, fás, hüttés hangulatot is ad a lakók étkezéseinek.

Projekt állás: Befejezve, a lakást azóta boldogan lakja a család