Helyszín: Budapest, XII. Ker. Hegyvidék

Terület: 78 nm

Év: 2013

Cél: A hálószoba a pihenés oázisa, ezért döntöttünk úgy, hogy a hálószobát a japán hagyományok szerint rendezzük be. A japán stílus nem csupán dekoráció és néhány összeillő bútor és textil összhatása, hanem a zen filozófiát visszatükrözése – bővebben… A nappali átalakításakor a cél az volt, hogy a korábban különálló konyhával egybenyissuk a nappalit, és egy nagyobb társaságokhoz is alkalmas közösségi teret hozzunk létre, amelyet a természetes anyagok tesznek kellemessé – bővebben… A babaszoba kialakításakor az a cél vezérelt minket, hogy a szokásos látványban zajos babaszoba helyett az egységet és harmóniát sugározzon – bővebben…

Különlegesség: Ez az otthon tükrözi lakóit, természetes anyagokkal van berendezve, a tulajdonosok kerámia alkotásai figyelnek mindenfelől, a hálószoba japános letisztultsággal nyugtat.

Projekt állás: Befejezve

Fotók: Soltész Mátyás