Gourmet in Budapest

Helyszín: Budapest, VII. Ker. Erzsébetváros

Terület: 36 nm

Év: 2015

“Napi 5-6 airbnb-s lakást fotózok, de az ehhez fogható nagyon ritka”

a lakásról az airbnb számára képeket készítő fotós

“Zoliban egy lelkiismeretes, korrekt, segítőkész munkatársat ismertem meg, akivel jó és hatékony volt együtt dolgozni.

Koncepciójuk és ötletelésük olyan sikeres volt, hogy a bemutatott első két arculat közül is igencsak nehezemre esett a választás. A végső eredményt látva viszont azt kell mondanom, hogy minden befektetett forint hozzájárult megelégedésemhez. Zoli rengeteget segített továbbá az anyagok, szaniter-kiegészítők, illetve berendezési tárgyak pénztárcabarát felkutatásában, megvásárlásában. Ötletei alapján több elképzelést sikerült DIY módon megvalósítani, ügyelve a költséghatékonyságra.

Szívből ajánlom bárkinek, aki szívesen fogadja modern, ám a tulajdonosi igényeket messzemenőkig figyelembe vevő meglátásait, vagy úgy érzi, szüksége van egy korrekt külső szem bevonására, mert meglátásai követik az aktuális trendeket, elgondolásai nagymértékben helytállóak és hasznosak.”

… Gábor, a lakás tulajdonosa

Cél: Rövid távú kiadás célú befektetés, airbnb-s azonosítója: Gourmet in Budapest. A lakás felújításának és berendezésének koncepciója abból a gondolatmenetből született meg, hogy végiggondoltam, mit várok, amikor pár napra elugrok egy városlátogatásra: helyi hangulatot, finom ételeket, különleges élményeket. Turistaként különleges hangulat lehet a látogatott város szép panorámája alatt hintázni egy függő fotelben még akkor is, amikor otthon piheni ki a séta fáradalmait.

Különlegesség: A turistára szabott enteriőr része a hangsúlyos Budapest hangulat a szobában, az étterem ajánló fal az étkezőben, a hosszú előszoba famintás burkolatában Mile Melinda finom ételekről készített vászonra előhívott vidám színű fotói, és az egyedi bútorok.

Projekt állás: Befejezve, a lakás azóta sikeresen és folyamatosan ki van adva.

Fotók: Szigeti Zoltán

A LAKÁSRÓL CIKK A LAKÁSKULTÚRA HONLAPJÁN