Adó után éves 30% hozam

Helyszín: Budapest, XIII. Ker. Újlipótváros

Terület: 51 nm

Év: 2016

Nagyon szerettem Zolival dolgozni! Lenyűgözött az a magabiztosság és higgadt határozottság, ahogy a projektünket vitte. Mindent korrektül leegyeztettünk, mindig az én érdekeimet tartotta szem előtt. Abszolút megbíztam benne, végig biztonságban éreztem a befektetésemet. Jó csapat voltunk, remélem lesz még közös munkánk!”

Gálos Mónika, befektető

Cél: Újraértékesítés célú befektetés. A tőkéjét fél évre az átlagosnál magasabb kamaton lekötni vágyó befektető megkeresésekor ajánlottam neki ezt az Újlipótvárosban található lakást, aminek hirdetésében láttam magasabb áron történő újraértékesítési lehetőséget, amennyiben felújítjuk a szép állapotú száz éves ház ötödik emeletén elhelyezkedő lakást. A lakás megvásárlását követően három különböző stílusú látványtervet készítettem, és azok képeit töltöttem fel a hirdetésbe, ezek számítógépes látványtervei láthatóak a képeken.

Különlegesség: A mai alacsony banki kamatok idején az évre vetített 10%-os hozam is kiemelkedőnek számít. Ezt a befektetési megbízásomat három hónap alatt 7,5%-os, azaz évre vetítve 30%-os adó utáni hozammal realizáltam megbízóm részére. Úgy sikerült ilyen gyorsan, hogy az ingatlan felújítása az újraértékesítés után történt meg, ugyanis a lakást végül felújítás nélkül közel azonos állapotban értékesítettük, és a vásárló a Tygertrendet bízta meg a végleges elképzelés vevőre szabott megtervezésére és a kivitelezés koordinálására. Ez a kiemelkedő megtérülés egy kivételesen jó vételárnak és a lakás állapotát tekintve kockázatot felvállaló befektetői hozzáállásnak köszönhetően jött létre. Ami engem közben megnyugtat, hogy az értékesítés is fair piaci árszinten történt. Alig várom a következő ilyen megbízást és lehetőséget!

Projekt állás: Befejezve, az ingatlan haszonnal újraértékesítve

Látványtervek: Szigeti Zoltán