ÜGYFELEINK VISSZAJELZÉSEI

Megbízója, … Marianna:

“Abszolút vevő központú a gondolkodásotok az üzleti megközelítés oldaláról, amit ötvözni tudtok egy vevő személyiségéhez leginkább simuló kreatív ötlettel és kivitelezéssel. Mindezt gyors, de ugyanakkor precíz formai tervezéssel, korrekt, magabiztos megvalósítással biztosítjátok.”

Megbízója, Horváth József:

“Ritával és Zolival nagyon izgalmas és élvezetes volt az együtt végzett munka. Hamar ráéreztek az ízlésemre, és pazar látványtervekkel prezentálták őket. A látványterveken felül nagyon praktikus ötletekkel álltak elő a bútorválasztást illetően. Bátran tudom ajánlani őket!”

Megbízója, … Zsuzsa:

“Nagyon köszönjük a munkátokat – én már két lakást újítottam/ újíttattam fel teljesen, és végignéztem még néhányat, és nagyon nagyra értékelem, hogy költségvetésen belül maradtunk, időhatárokon belül maradtunk, és precízen és megbízhatóan dolgoztatok. És akkor a tartalomról még nem beszéltünk :)”

Megbízója, … Szilárd:

Rita es Zoli professzionalizmusával abszolút elégedettek vagyunk. Könnyű volt velük dolgozni az elejétől, nagyon hatékonyan kommunikáltak, kreatív ötletekkel álltak elő, nagyon szigorúan tartották magukat a költségvetéshez és a szűkös időkerethez. Örömmel dolgoznánk velük újra és ajánljuk mindenkinek.

Megbízója, Gálos Mónika:

“Nagyon szerettem Zolival dolgozni! Lenyűgözött az a magabiztosság és higgadt határozottság, ahogy a projektünket vitte. Mindent korrektül leegyeztettünk, mindig az én érdekeimet tartotta szem előtt. Abszolút megbíztam benne, végig biztonságban éreztem a befektetésemet. Jó csapat voltunk, remélem lesz még közös munkánk!”

Megbízója, … Dóra:

akinek családi házat találtam Nagytétényben két hónap alatt:

“Zoli rendkívül sokat segített a ház kiválasztásánál, telefonálgatott, szervezkedett, rengeteg terhet vett le a vállunkról. A kiválasztott ingatlan megtekintésekor részletekbe menően átnézett mindent, remekül kiegészített minket, amit mi esetleg elfelejtettünk volna megkérdezni, arra rákérdezett ő. Teljes mértékben elégedettek vagyunk szolgáltatásaival, és ajánljuk mindazoknak, akik belefáradtak a keresgélésbe, akik sokszor csalódtak, mert a hirdetésben leírtaknak szöges ellentéte fogadta őket a lakás/ház megtekintésekor. Zoli közreműködésével ilyen nem fordulhat elő, rengeteg energia – és időpocsékolástól kímélt meg bennünket.

10-es szinten vagyunk elégedettek, vagy 12-es :)”

Megbízója, Pirkhoffer Tímea:

“A látványtervek elfogadása után legközelebb már csak a kész lakást láttam.

Szó szerint elállt a lélegzetem látván, hogy Zoli mit hozott ki a kezdeti állapotból. A végeredmény minden fantáziámat felülmúlta! 🙂

Szuper ötletek és ügyes kivitelezés…így készült el ez a gyöngyszem, aminek varázsát még a képek sem adják vissza!

Nagyon köszönöm még egyszer a profi munkát! 🙂 “

Megbízója, … Vera:

akinek befektetési célú lakást találtam másfél hónap alatt:

“Zoltán nem csak gyors és megbízható, hanem abban is egyedülálló, hogy személyesen segített meggyőződni arról, hogy a lehető legjobb befektetést találjam. Egy olyan ingatlanpiaci helyzetben nyújtott mindössze néhány hét alatt segítséget a lakásvásárlásban, amikor már hosszú ideje kerestem eredménytelenül. Kedves, ugyanakkor szakértő munkáját mindenkinek ajánlom, aki befektetéshez, lakás kiadásához, vagy felújításhoz keres korrekt és hatékony segítséget.”

Megbízója, ... Gábor:

“Felkértem Zolit és kedvesét, Ritát, hogy meglévő munkájuk mellett szorítsanak időt az én lakásom arculatának, stílusának kialakítására is. Zoliban egy lelkiismeretes, korrekt, segítőkész munkatársat ismertem meg, akivel jó és hatékony volt együtt dolgozni.

Koncepciójuk és ötletelésük olyan sikeres volt, hogy a bemutatott első két arculat közül is igencsak nehezemre esett a választás. Bár az elsődleges költségvetési keretet részemről szűkösre húztam, látszott, hogy amennyiben ragaszkodom az elfogadott designhoz, akkor mélyebben bele kell nyúlnom a zsebembe. A végső eredményt látva viszont azt kell mondanom, hogy minden befektetett forint hozzájárult megelégedésemhez. Zoli rengeteget segített továbbá az anyagok, szaniter-kiegészítők, illetve berendezési tárgyak pénztárcabarát felkutatásában, megvásárlásában. Ötletei alapján több elképzelést sikerült DIY módon megvalósítani, ügyelve a költséghatékonyságra.

Szívből ajánlom bárkinek, aki szívesen fogadja modern, ám a tulajdonosi igényeket messzemenőkig figyelembe vevő meglátásait, vagy úgy érzi, szüksége van egy korrekt külső szem bevonására, mert meglátásai követik az aktuális trendeket, elgondolásai nagymértékben helytállóak és hasznosak.”

A lakásról az airbnb számára képeket készítő fotós:

“Napi 5-6 airbnb-s lakást fotózok, de az ehhez fogható nagyon ritka”